Saturday, November 7, 2015

Promosi Terbaru Percuma RM20



Anda tidak ada modal? Kalah dalam main slot online? Nak dapatkan kredit percuma?
Dapatkan hari ini,kali ini anda berpeluang mendapatkan RM20 percuma tanpa melakukan sebarang deposit. Apa yang harus anda lakukan adalah dengan mengikut syarat-syarat di bawah ini;

1. Anda mestilah permain baru atau (new player only)
2. Tidak pernah mendaftar sebelum ini.
3.  Like fanpage facebook mereka
4.  Add Wechat mereka.

Ikut langkah ini jika anda tidak paham;
1. Daftar di regal88.com (hanya new player sahaja)
2. Selepas daftar sila like fanpage regal88 (Regal Online Gaming)
3. Add wechat regal88 (REGAL_CS)
4. Send username anda di regal88 di wechat mereka.

Jika anda masih tidak paham,sila hubungi live chat mereka. Promosi ini adalah daripada Regal88 dan bukannya daripada kami.

Rollover untuk RM20 percuma ini adalah seperti berikut
RM20 x 20 = RM400
Ini bermakna anda kena melepasi rollover atau pusingan sebanyak RM400 sebelum anda boleh withdraw wang kemenangan anda. Had maksimum untuk withdraw adalah RM400.

Sekali lagi kami tegaskan, Promosi ini adalah daripada Regall88 dan bukannya daripada kami.Segala tempoh promosi adalah hak Regal88 dan bukannya kami. Kami hanya menyebarkan bonus ini secara percuma untuk anda. Jika anda menang, bolehlah bagi tip $ kepada kami dengan email di salesvideotv@gmail.com

To regal88 website owner, please email us if you want advertise. (salesvideotv@gmail.com) we will not to continue promote your website for free :)

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Lu org x payah lahh percaya kt REGAL88 ni..penipu mcm sialll jee!!! Ckp free 20 for new member..bila dh complete reg semua,nk claim free 20 tu,diaorg ckp x layak sbb no fon/email add or internet ip lahh ko dh pernah diguna utk reg sebelum ni.so mcm ko dh pernah dpt bonus tu sebelum ni.pastu bila mtk prove bg no fon or email add yg dia ckp ada dlm rekod tu,ehhh xleh bg lakk sbb itu salah coz dedahkn details customer..mcm2 alasan dia bg..tu semua aku live chat dgn admin dia lahh..sebenarnye REGAL88 PUKI SIAL NIHH xnk bg pn apa2 free bonus..tipu coz nk suruh org reg dgn dia..siall je,nk kasi rm20 pn ko kedekut!!mcm mana lahh nk suruh org laburr@bakar duit kt game ko tuhh..so semua JGN TERPERDAYA DGN REGAL88 PUKI NIHHH!!! Aku just share pengalaman je..hangin tu sbb penat ko submit mcm2 utk reg tu,skali mcm harammm jer dpt...

    ReplyDelete

close
bet